Apartmaji  Milena +386 (0)41 240 323,  info@apartmajimilena.si

Soba 4

Moderna soba na 20m2 ponuja vse udobje za kakovostno preživljanje prostega časa.
Soba ima svojo lastno kopalnico s prho. Nudi zakonsko posteljo 160x200 cm s kakovostno vzmetnico, za morebitno dodatno osebo pa udoben fotelj, ki se spremeni v ležišče velikosti 90x200cm.
V sobi najdemo še garderobno omaro, pisalno mizo, kabelsko televizijo z več kot 200 programi, brezplačen wifi in grelnik vode za pripravo toplih napitkov.

Ob vašem prihodu je soba pripravljena in opremljena s svežo posteljnino in brisačami.
 

 Rezerviraj takoj  

Apartmaji Milena - apartma 5

Oprema apartmajev

Apartmaji so opremljeni z vso potrebno kuhinjsko posodo in priborom za pripravljanje obrokov vključno s kuhinjskimi krpami. Vsaka kuhinja ima hladilnik, mikrovalovno pečico, toaster in aparat za kavo ter plinski štedilnik. Apartma 6 ima za kuhanje steklokeramično ploščo, pečico in še zamrzovalnik. V ceno najema je zajeta tudi vsa potrebna posteljnina in brisače ter kuhinjske krpe. V apartmaju je glede na dolžino bivanja priskrbljen tudi wc papir, milo, detergent ter vrečke za smeti. Apartmaji imajo kabelsko TV z razširjeno digitalno programsko shemo ( več kot 200 programov) ter odlično delujoč wifi signal. Pred hišo je tudi urejeno parkirišče. Vsakemu apartmaju pripada 1 parkirno mesto, apartma 6 ima dve parkirni mesti. Apartmaji 1,2 in 6 imajo sončen balkon z vrtno garnituro in sončno streho, kjer si lahko privoščite tudi kosilo. Z balkonov se ponuja prekrasen razgled na bližnji Vitranc in Julijske Alpe. V kleti je tudi urejen prostor za spravilo koles poleti, smuči pozimi in sluzi tudi kot pralnica za goste.